MARCEL ROMANESCU CANDIDATUL PSD LA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TÂRGU JIU SPUNE CĂ DOUĂ PROIECTE ALE CONTRACANDIDATULUI SĂU DE LA PNL, IULIAN POPESCU NU POT FI VIABILE

0
99

După ce în spațiul public, Iulian Popescu a prezentat situația căilor ferate și a turnului de la Cet, în opinia liberală putând avea altă soartă mai bună decât cea prezentă, primarul în funcție la Tg Jiu, Marcel Romanescu și candidat din partea PSD la un nou mandat dezminte oferta liberală spunând că turnul de la Cet încă de acum 3 ani a fost propus să poată fi luat pentru o suma infimă, dar nimeni nu s-a prezentat dornic de ofertă, iar acum, dl Iordache care zice Marcel Romanescu că stă în spatele candidatului PNL , Iulian Popescu vine cu o prezentare doar electorală. Romanescu îi roagă public pe Iordache să îl ia și să îi dea destinația de care zice că i-ar putea-o atribui după alegeri.

În altă ordine de idei, Marcel Romanescu anunță populația că in Tg Jiu căile ferate sunt în patrimoniu național nu în cel local și acesta este motivul pentru care realizările la acest capitol sunt cele care există în momentul actual.

Din disputele electorale poate fiecare are ceva de învățat. Cert este că oamenii vor vota fie din interes, fie din obligație morală, fie din considerente etice, alții vor anula votul, alții nu se vor prezenta deloc la secțiile de votare. Campania electorală a acestui an s-a dovedit în multe părți ale României a fi urâtă ajungând la fapte reprobabile și limbaj nedemn de oameni care au trecut printr-o școală, un liceu, chiar și o facultate.

La Targu Jiu campania se desfășoară mult și în online unde e deja un câmp de bătălie cu like-uri și comentarii. În ceea ce îi privește pe candidați și partide , fiecare dorește ca după alegeri să fie, victorios. Să poată afișa VICTORIE și să se poată bucura 4 ani, de ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here