Marele succes nu vine niciodată din întâmplare, ci din munca asiduă și pasiunea pentru cunoaștere! – este un motto al ȘCOLII GIMNAZIALE CONSTANTIN BRÂNCUȘI DIN TÂRGU JIU

0
423

Profesorii, părinții și toți elevii cu mândrie salută rezultatele deosebite ale elevului Tănăsescu Radu Gheorghe pentru performanțele remarcabile obținute la Olimpiada Națională de Lingvistică și la Olimpiada Națională de Matematică! Mențiunea câștigată este o dovadă a talentului, dedicării și efortului depus în acest sens.

,,Bravo, Radu, pentru aceste realizări de excepție!” A transmis corpul profesoral al școlii care poartă în Târgu Jiu, numele marelui sculptor Constantin Brâncuși.

De asemenea, într-un cadru festiv, primarul municipiului Tg Jiu, Marcel Romanescu a premiat profesorii elită ai Școlii Gimnaziale ,,Constantin Brâncuși”.

Felicitări speciale doamnei profesor Lădaru Ionela Isabela pentru îndrumarea și susținerea acordate în parcursul educativ al elevului premiat în domeniul lingvisticii!

Toate felicitările pentru domnul profesor Strinu Daniel pentru ghidarea și sprijinul acordat în domeniul matematicii!

Toate laudele și pentru domnului director Todea Sorin Matei pentru conducerea și susținerea valoroasă a instituției, facilitând astfel excelența și performanța elevilor.

,,Aceste rezultate au fost premiate de către Primăria Municipiului Tg-Jiu, printr-un frumos eveniment, și vor rămâne ca o sursă de inspirație pentru toți cei implicați în educație și vor continua să strălucească ca exemplu de profesionalism și competență! ” Anunță Școala care este una din instituțiile de învățământ, reprezentative ale județului cu rezultate remarcabile, cu profesori de 10, cu elevi care au oportunitatea să învețe într-o unitate școlară elită, remarcându-se prin rezultate excelente.

MAG MEDIA OLTENIA se constituie partener media în promovarea cu acuratețe a evenimentelor care sunt exemplu demn de urmat pentru generațiile care vin aici și transmitem și noi toate felicitările celor care aduc cu dragoste în sufletul elevilor , tainele educației și ale materiilor școlare și formează viitorul unor generații de copii care au toate șansele să răzbească în viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here