LA AMERICA’ S FAVORITE TEACHER, LOCUL II ESTE CÂȘTIGAT DE ROMÂNCA MANUELA PRAJA, RENUMIT PROFESOR DE MATEMATICĂ

0
636

Deși LOCUL I a fost aspirația profesorului de matematică Manuela Praja , romanca de 10 ca profesie în domeniul învățământului, care a câștigat în România o serie de titluri, iar în America predă matematica la o școală pentru care două luni s-a zbătut pentru un premiu în bani care putea fi investit integral în școală, a fost prin vot desemnată câștigătoarea LOCULUI II.

AMBIȚIA, PUTEREA de a mobiliza pe cei din jurul ei, DETERMINAREA, IUBIREA de școală și copii, INTENȚIA de a aduce plus valoare acolo unde pășește, a facut-o pe Manuela Praja să pornească în lupta pentru PREMIU.

Zilnic au fost lângă ea români din țară și din străinătate, televiziuni locale și publicații media care s-au implicat în promovarea evenimentului .

S-ar fi putut mai mult! S-ar fi putut să prindă detașat premiul cel mare dacă în țară spiritul de compasiune, empatia și dorința de a vedea un conațional care ne reprezintă la așa nivel, ar fi fost cel puțin mai mare cu câteva voturi gratuite pe care le-ar fi putut trimite românii . Sub deviza ,ATAT S-A PUTUT, suntem mândri și recunoscători pentru efortul supraomenesc al acestui minunat om care a transformat și nopțile în zile doar pentru A ÎNVINGE!

FELICITĂRI MANUELA PRAJA! SUNTEM MÂNDRI DE TOT CEEA CE FACI ÎN NUMELE TĂU ȘI AL ȚĂRII DE UNDE AI PLECAT! NE REPREZINȚI MEREU CU CINSTE!

Iată mai jos, declarația dascălului , imediat după VOT!

,,Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine cu votul dvs zi de zi în aceste 8 runde care au durat mai mult de 2 luni.
Vă mulțumesc celor care ați adus donații mai mari sau mai mici să mă sprijiniți; mesajele dvs m-au emoționat foarte mult, pe mulți dintre dvs nu v-am cunoscut.
Mulțumesc TV Tele2, TerraSat, Tele U Craiova, Banat TV, Speranta TV, magmediaoltenia.ro, severinnews.ro cronicadeseverin.ro, banatfm.ro, btv.ro, radioresita.ro, evenimentsibiu.ro, restartnews.ro pentru suportul acordat.

Mulțumesc TV naționale care nu au sprijinit un profesor român în promovarea imaginii educației românești.
Mulțumesc comunităților profesionale, civice sau instituționale, existente în drept dar nu și in fapt.
De aceea sunt în SUA din anul 2018.
Mulțumesc acelor persoane care au promis ca vor fi 10 minute lângă mine și nu au fost. De aceea vedeți locul 2 acum.
Multumesc tuturor cunoscuților cārora le-am cerut un vot gratuit și nu l-ați acordat.

Am început cu un act de caritate pentru elevii mei și am continuat pentru imaginea României.

Cu recunoștință către dvs, tuturor celor care ați fost alături, vreau să stiți că am făcut tot ce mi-a stat omenește în putere să atrag suport sâ reușesc .
Vă mulțumesc, dragi prieteni care ați fost alături! „

MULT SUCCES ÎN CONTINUARE ÎȚI SPUNEM ȘI NOI, DASCĂL MINUNAT!
LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here