ADRIAN TUDOR REPREZENTANTUL DE LA GORJ AL PARTIDULUI VERZILOR NU A FACUT NICIUN BLAT CU ALTE PARTIDE

0
92

Adrian Tudor președintele Partidului Verde Gorj dezminte public toate zvonurile că s-ar fi înțeles cu alte partide politice în lupta pe care o duce pentru câștigarea Primăriei Tg Jiu.

Programul său electoral și oamenii care îl sprijină și care luptă politic alături de el îl recomandă spune el, pentru postul de edil al orașului !

Inte-o postare online astăzi, sub titlul ,,Iartă-ne Tudore!”Adrian Tudor și -a arătat nemulțumire vis a vis de modul în care este tratat subiectul TUDOR VLADIMIRESCU la Gorj.

,,Azi s-au împlinit 203 de ani de la moartea marelui nostru erou, Tudor Vladimirescu.

Pentru cine nu știe, Tudor Vladimirescu a fost omul de la care a început România modernă. Noi, târgu-jienii, ne lăudăm cu el și, teoretic, el se află în centrul orașului nostru. Din păcate, prin acțiunile noastre, în special ale conducătorilor acestui oraș, arătăm exact opusul.

În ultimii șapte ani, prin tot ce n-au făcut, administratorii orașului au arătat că îl disprețuiesc pe Tudor al nostru. Marele nostru nu este pus în valoare, nici pentru tinerii din oraș, nici pentru românii de pretutindeni.

Moștenirea lui Tudor este valoroasă pentru că ne arată că este DATORIA ȘI DREPTUL nostru să ne ridicăm împotriva celor care ne oprimă și își bat joc de oraș și de țară. Veniți la vot, oameni buni, căci Târgu Jiul sunteți voi! „”

A declarat fostul viceprimar al orașului de pe Jiu, Adrian Tudor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here