O ÎNTREAGĂ ȘCOALĂ S-A MOBILIZAT ASTĂZI LA TÂRGU JIU, PENTRU UN SCOP NOBIL

0
984

O elevă eminentă, o elevă de 10 a Școlii Gimnaziale Constantin Brâncuși trece prin momentele chinuitoare ale bolii care îngrozește pe oricine… leucemia.

Vestea a căzut secerănd aspirații, motivații, zâmbete și speranțe.

Întreaga școală s-a mobilizat examplar , cadre didactice, elevi, părinți și chiar oameni din rândul societății civile care nu au ramas nepăsători când în mediul virtual au vazut anunțul.

Copiii au pregătit un frumos program artistic, și un târg cu obiecte hand made, tablouri, picturi, felicitari, prajituri . S-au făcut donații!

Directorul Școlii Gimnaziale ,,Constantin Brâncuși”, Sorin Todea aduce mulțumiri tuturor celor prezenți. A fost copleșitor numărul celor ce au dorit să ajute.

,,Copiii învață să fie solidari! Mulțumesc cadrelor didactice, părinților și bunicilor prezenți! Ne-a lăsat și vremea să ne desfășurăm evenimentul” . A declarat directorul.

Doar susținându-ne, putem ajuta mai departe!

Primarul oraşului Tg Jiu, Marcel Romanescu a fost prezent la eveniment. Școala face parte din Programul de dotare a școlilor din ultimii ani și fiind și cadru didactic, Romanescu nu a rămas impasibil la un gest de omenie pentru un copil aflat într-o situație devastatoare a sănătății.

,,Astfel de gesturi ar trebui să existe peste tot să fim empatici, copiii de aici sunt extraordinari. Am donat pentru un caz nobil” A spus Marcel Romanescu.

Au venit în curtea școlii și persoane care au auzit de caz , de pe platformele de socializare. Isabela Cătănescu este una dintre ele, o persoană străină cazului, dar care a și donat a și achiziționat obiecte realizate de copii și cadrele didactice. E mamă și ea. A venit cu fetița sa , de mână.

,,M-a emoționat cazul și am venit cât am putut de repede! „

Acțiunea de astăzi este dovada unui țel la unison pentru un zâmbet de copil aflat în suferință.

Cadrele didactice de aici rămân mereu, LA ÎNĂLȚIME!

Cei care vreți și puteți aveți mai jos un cont bancar pentru a putea face o donație. Asociația Dăruire Altruism, Revelație strânge bani pentru acest copil.

Pentru donații prin transfer bancar: Asociatia Dăruire, Altruism, Revelație
RO76 BTRL RONC RT05 7135 7001, deschis la Banca Transilvania

Donează, chiar Contează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here