La mulți ani, tuturor copiilor!

0
24


Primarul Marcel Romamescu face o radiografie a activităților din Târgu Jiu, care au avut loc astăzi, evenimente deosebite, la care au participat mii de copii.
,,Proiectul „Minte sănătoasă în corp sănătos” – faza municipală, a început în această dimineață, și a constat într-o serie de competiții adresate elevilor din învățământul primar și preșcolarilor, eveniment aflat la a doua ediție și care are loc la Stadionul „Constantina Diță”.
Tot astăzi, de la ora 16:30, a început Parada Mascotelor în centrul pietonal. Mii de copii s-au întâlnit cu personajele preferate, alături de care au petrecut clipe minunate.
Tot în centru, pentru 3 zile, au poposit Academia Titi Aur, Cubul Câinilor Utilitari, și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj, cu ocazia Zilelor Prevenirii Dezastrelor. Vă așteaptă demonstrații de dresaj, dar și alte surprize pregătite de organizatori.
Sâmbătă, 1 Iunie, la ora 12:00, inaugurăm parcul de la Lido care tocmai a fost reabilitat. A fost reconfigurată întreaga suprafață a parcului, cu alei, iluminat modern, mobilier specific și gazon, iar locul de joacă a fost și el modernizat.
Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” va pune în scenă, de la ora 12:00, aici, în parc, o piesă specială care, cu siguranță, va fi apreciată de cei mici.
Vă așteptăm cu drag!” Transmite primarul orașului Tg Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here