Consult medical gratuit, în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie

0
115

În Cabinetul de Medicină Internă din cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu puteți beneficia de un consult medical gratuit, în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie.
Medicina internă este specialitatea medicală care privește organismul ca pe un tot unitar și care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul nechirurgical al majorității bolilor de care suferă adulții (plămani, inimă, stomac, ficat, intestin, sistem urogenital şi altele).
La Cabinetul de Medicină Internă se pot face programări pe baza unui bilet de trimitere sau contracost, un consult fiind 100 lei.
Prin consultul oferit de medicul internist, pacientul evită excesul de consulturi medicale care pot să se dovedească a nu fi necesare.
Luna aceasta, la cabinetul din Ambulatoriu oferă consultații dna doctor Frăguța Predescu, medic primar medicină internă (https://www.spitalgorj.ro/category/program-ambulatoriu/). Este unul dintre cei mai apreciați medici de această specialitate.
Dacă aveți simptome vagi sau neclare, care nu par să țină de un anumit organ, cum ar fi: febra, oboseala, scăderea în greutate, lipsa poftei de mâncare, starea generală proastă, astenie, dureri abdominale, dureri în regiunea lombară etc este util un control inițial la un specialist de medicina internă.
De la începutul acestui an și până în data de 30 aprilie, la Cabinetul de Medicină Internă au beneficiat de consultații, rețete, referate medicale etc un număr de 2.013 pacienți. Comparativ cu aceeași perioadă a anului 2023, anul acesta numărul pacienților a crescut (01.01-30.04.2023=1575 pacienți).
Programările se pot face online, telefonic sau la registratura Ambulatoriului Integrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here