MIHNEA VLAICU, un gorjean care a reușit performațe educaționale și sportive și este un exmeplu bun de urmat pentru copii , adolescenți și tineri

0
580

Mihnea Vlaicu este un tănăr care s-a născut la Tg-Jiu , în familia Vlaicu, mama Teodora , economist la ANAF și tatal Marius , inginer LA CEO, iubitor de sport de baschet .

Președintele Asociației Județene de Baschet Gorj încă de mic i-a insuflat dragostea pentru baschet. De la vârsta de 5 ani Mihnea începe sa practice baschet la Clubul Sportiv Școlar Tg-Jiu sub indrumarea Prof.Gabriel Bekeș, unde joaca la diferite categorii de vârstă păna la vârsta de 15 ani ,cand se transferă in București la echipa de baschet a Clubului Sportiv Universitar Știința București .

Pâna la vârsta de 15 ani reușeste să obțină multe premii individuale , cel mai bun pasator, in echipa Turneului Final al Campio atului Național U15 M cu echipa CSS TG-JIU. De la vârsta de 15 ani și pană la vârsta de 18 ani obține multe performanțe sportive atăt cu echipa de baschet a CSU STIINȚA BUCUREȘTI în România cât și in Europa în Campionatul European al Cluburilor, cât și cu Echipa Naționala a Romăniei de baschet unde a fost selecționat de 3 ori până acum.

A fost de 2 ori CAMPION NAȚIONAL, de 3 ori VICECAMPION NAȚIONAL, obținânt multe premii individuale și de multe ori MVP-MOST VALUER PLAYERS-CEL MAI VALOROS JUCATOR . Educational, Mihnea , a fost elev al Școlii Gimnaziale „Alexandru Ștefulescu” pe care a absolvit o cu media 9,40 , reușind să intre in clasa a -IX-a la Colegiul National „Tudor Vladimirescu” , la specializarea Matematică-Informatică cu media 9,18 .

În calsa a -X- a se transferă in București la Colegiul Național ” Iulia Hașdeu”, tot la specializarea Matematică-Infirmatică pe care il absolvă anul acesta cu media 9,60.

Fiind convocat la Lotul Național al României U18M din data de 3 iunei 2024 , unde va sta până pe 10 august și va participa în perioada 26 iulie- 8 august la Campionatul European de Baschet-Divizia B de la Skopje din Macedonia.

De aceea ,Mihnea zilele trecute a susținut examenul de maturitate-BACALAUREATUL cu OLIMPICII, cu subiecte de Matematică-Informatică , obținănd urmatoarele note : 9, 35 la Limba și Literatura Română , 9,70 la Matematică și 9,40 la Biologie.

Toate aceste performanțe educaționale și sportive au putut fi posibile cu multă, multă muncă, implicare, perseverența , seriozitate , sacrificii, dar și datorită profesorilor , dascalilor și tuturor antrenorilor cu care a lucrat atăt în timpul anilor cât și în vacanțele scolare . ,,Mulțumiri și RESPECT MAXIM TUTUROR! SUNTEM MÂNDRII DE TINE MIHNEA ! NOI, toată familia VLAUCU-POPA, te IUBIM FOARTE MULT ȘI TE VOM SUSȚINE ÎN TOATE PROIECTELE TALE VIITOARE.”Transmite familia pentru care Mihnea rămâne o mare reușită în viață.

Mihnea a jucat în LIGA 1 M cu dublă legitimare si pentru Corona Brașov cu care a promovat in Liga Naționala de Baschet Masculin și la e hipa VSU ȘTIINȚA BUCUREȘTI. Tatăl său Marius Eremia Vlaicu și mama sa au fost pionii principali în susținerea spre o evoluție plină de victorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here