UN MANDAT NOU PENTRU PRIMARUL MARIAN RADUCAN LA ȘIȘEȘTI, ÎN MEHEDINȚI

0
96

Declarația lui Marian Ion Răducan după VOT!

„Dragi locuitori ai comunei Sisesti și satelor aparținătoare: Sisesti, Ciovarnasani, Cocorova,Craguiesti, Caramidaru si Noaptesa
În primul rând doresc să mulțumesc tuturor celor care ați participat la votul de azi, duminică, 9 iunie 2024 Mulțumesc în special celor care ați avut încredere în mine și m-ați votat, votând continuitatea! Prin votul dumneavoastră mi-ați oferit posibilitatea să reprezint Sisestiul într-un nou mandat, 2024-2028, mandat în care promit să nu vă dezamăgesc.
Scrutinul de duminică s-a desfășurat în condiții speciale, într-adevăr, dar fără incidente, iar victoria echipei P.S.D. a fost previzibilă, zdrobitoare, incontestabilă, bucurându-ne respectul și aprecierea oamenilor pentru care am încercat din 1992 și până acum să facem ceva! Nu pot spune despre campania electorală că a fost una așa cum mi-am dorit. Nu au lipsit atacurile la persoana mea și nici faptul că multe realizări din perioada amintită au fost minimalizate. Faptul că dvs., dragi cetățeni ai comunei Sisesti și ai satelor aparținătoare, m-ați sprijinit și mi-ați fost alături, a dus la situația că vom putea pune de acum în practică, prin muncă, promisiunile electorale. Victoria noastră este una meritată! Programul nostru este unul realizabil, pertinent, sustenabil. Vom continua munca în același ritm precum în mandatele precedente, când Sisestiul a ajuns sa beneficieze de principalele servicii, apa, iluminat, cai de acces, sanatate, educatie, cultura! Vă garantez că promisiunile făcute vor fi duse la îndeplinire! Aștept cu nerăbdare să începem noul mandat o dată cu cristalizarea echipei Consiliului Local, precum și cu unele modificări aduse Organigramei Primăriei. Creșterea gradului de accesare a fondurilor europene și guvernamentale va fi o prioritate, ca de altfel și aspectul comunei noastre!
Vă mulțumesc din suflet încă o dată pentru încrederea acordată care mă onorează și responsabilizează! Vă cer să fiți alături de mine și echipa mea pentru că dorim binele comunității, pentru că nu dorim dezbinare, ci un mediu propice dezvoltării sigure și sănătoase a oamenilor minunați din comunitate. Cu muncă, încredere, stăruință și credința vom reuși ceea ce ne propunem! VICTORIE!
Vă salut cu respect și prețuire,
Al dumneavoastră primar,
MARIAN ION RADUCAN
Nota : Total voturi exprimate 1256
Raducan Marian Ion – PSD 1053
Gingu Ginu PNL 135
Iosu Dumitru – Aur 68

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here