FOȘTII PRIMARI MULȚUMESC LA FINAL DE MANDAT CELOR CARE AU FĂCUT ECHIPĂ CU EI PENTRU BINELE COMUNEI

0
2086

Cei din urmă vor fi cei dintâi care rămân ca primari în filele de amitiri ale locuitorilor comunelor pe care le-au păstorit.

În aceste alegeri au fost și învingători dar și învinși de un număr de voturi care nu fac cinste României fiindcă prezența la vot este dezastruoasă chiar dacă are loc din 4 în 4 ani.

În acest an a fost procentul un pic mai mare ca acum 4 ani, dar matematic, jumătate de țară cu drept de vot nu s-a deplasat să-și voteze edilii.

Robert Păiusi a pierdut alegerile dar are deja câștigat respectul multora dintre cetățenii comunei în care a reușit de la asfaltări de drumuri , înființări de secții medicale într-un dispensar, aducțiune cu apa, iluminat public , ajutor pentru spiritualitatea din zonă până la dotări pentru școală și grădiniță, chiar achizitionare prin sprijinul Consiliului Județean a microbuzului necesar copiilor pentru transport la orele de curs.

Alături de familie a mulțumit la câteva ore de la vot, tuturor celor care au făcut echipă cu el, celor care l-au susținut și tututor celor care în decursul anilor de edil au făcut ca proiectele sale să prindă contur pentru toți locuitorii, indiferent cum aceștia, ar fi votat la alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here