REPREZENTANȚII PNL DIN GORJ NEMULȚUMIȚI DE CUM S-A DESFĂȘURAT PROCESUL DE VOTARE SE ÎNDREAPTĂ SPRE BEJ PENTRU A CERE RENUMĂRAREA VOTURILOR

0
215

La Targu Jiu procesul de votare a stârnit o serie de dispute . Și nu numai la Tg Jiu! Mulți dintre primarii care au pierdut mandatul au semnalat fraude și speră într-o acuratețe a finalizarii anchetelor. Dar dacă voturile încă nu s-au numărat toate, dacă așa cum ați văzut și în capitală, oameni din comisii dormind pe saci, altii plecând cu tabletele acasă, altii invocând bătaie de joc la adresa lor, lăsați fără aer condiționat pe caniculă, fără apa, fără o gustare, atunci orice român își pune întrebarea: CE S-A URMĂRIT? CINE SE FACE VINOVAT DE MODUL DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI DE VOTARE? DE CE SUNTEM ULTIMA ȚARĂ CARE INCĂ NU ÎȘI ANUNȚĂ LA BRUXELLES EUROPARLAMENTARII? În acest sens și deputatul USR Radu Miruță a tras un semnal de alarmă.

În această seară reprezentanți ai formațiunii PNL au plecat spre BEJ însoțiți de cei care se declară nemulțumiți de VOTAREA desfășurată și VOTUL obținut la Tg Jiu.

,,Voturile trebuie renumărate! Haideți să nu-i mai lăsăm să fure! Ne vedem la BEJ, la Stadion” A declarat pe o rețea de socializare Gabriela Tărsu- unul din reprezentanții din STAFUL PNL de la Gorj și care era o opțiune pentru -consilier pe liste la Consiliul Județean Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here