SĂ STĂM STRÂMB ȘI SĂ JUDECĂM DREPT!

0
1060


Campania electorală a fost cea mai elaborată mascaradă la care a fost părtaș poporul român. După trei decenii de democrație prost înțeleasă, doar libertatea câștigată prin plecarea milioanelor de români în pribegie e un efect. În rest, mai nimic.

Românii au dus-o infinit mai prost. Comunismul îți dădea un job și o casă, capitalismul ți le ia. Băncile, cămătărie asupra oamenilor care trudesc de nu mai știu de ei până la epuizare sunt și cele care afișează-n sucursale lista cu cei ce si-au pierdut casele.Urât! Au facut asta mulți ani! Sper să își schimbe politica!
Dobânzile sunt nesimțite! Dar nici asta nu vede niciunul dintre guvernanții care sunt aleși, logic de români. Că nu vin să-i voteze bulgarii, spaniolii și nemții.

Guvernanții sunt votați liber exprimat de români. Acum deh ce se bagă în urnă și ce iese din ea abia acum comentăm că e de…nedescris.
Anul acesta PSD s-a depășit în organizare. De ce spun PSD? Fiindcă înainte cu o zi buletinele de vot au avut 3 trandafiri stampilați pe buletine. A fost scandal. Mare scandal. Apoi în ziua votării președinții de circumscriptii nu au vrut unii să renumere voturile. De ce? Stați ca vă mai luminez eu: Fiindcă președinți se pare că nu au fost toți oameni integri. Și aici a fost pare-se că o …cacialma!
Procurorii, judecătorii au prins poziția asta, avocații nu. Și știți ce au făcut avocații? S-au retras. S-au suspendat în timp util , că pe mai puțini bani prin sectii, nu s-au ploconit. Asa ca ,,restul” s-a umplut cu ce o fi fost … Asta ați văzut după alegeri, ce au făcut…cei neștiutori. Unii, pentru prima data aflandu-se la o secție de voatre. Cumva fara experiență!

Să nu uitam că ,,delegat” peste campanie a fost domnul Toni Greblă.
O dată văzut cu cătușele la mâini în anii trecuți, e greu să mai aibă o probitate morală. Despre acuratețea ALEGERILOR cine să mai creadă în ea? Sunt singurul jurnalist care a remarcat asta, care scrie despre asta, care și-a amintit? Cred că da, că nu am mai citit până acum zilele astea la nimeni! Și nici că anchetele politiei au finalizat vreo dare de mita în campanie.

Configurația primarilor nu a prea avut de suferit. Au ieșit cam aceiași. Bravo lor dacă au fost aleși pe baza cinstei de care au dat dovadă! Că și aici avem îndoieli că nu e secție unde să nu se fi strigat-,, FRAUDĂ!” . AUR strigă și acum. Și PNL. Dar e hilar… PNL SI PSD la guvernare și în lupta electorală separat, e doar o imagine din Hitchooks -Păsările. S-au sfâșiat! Și ne-au arătat ca e și mai mare piesă de comedie.

Se zice că din ALEGERI pierde doar ALEGATORUL. Și e foarte adevărat! El pierde mereu. Dar dincolo de el pierde țara care e și a aleșilor ce nu fac nimic din ceea ce spun. Au si ei copii, nepoți. Ce le lasa? O țară săracă? Urmează 4 ani cu 3 lejeri și unul în care se mai face ceva. Bine-ar fi sa fie ALEGERI din 2 în 2 ani, că așa ar înflori România, nu numai la orașe ,dar și la sate. Dar io-te că nu-s! Sunt la 4 ani!
Progresismul că tot e blamat , se vede detașat în condiția de viață.
Fiind acum ora bilanțului, oamenii sunt derutați … unii sunt bucuroși alții mâhniti, altii neînțegând acum când aud ,,FRAUDĂ” de ce s-au mai dus la vot.
Pentru să nu știu să fiu ipocrită voi face și un exercițiu de sinceritate și vă voi mărturisi ca eu am votat fiecare partid cumva, fiindcă e imposibil să ne limităm doar la unul decât dacă suntem subiectivi. Nu zic oportuniști! Adică, dacă avem un interes. Eu neavând, am votat cum am considerat și ștampila mea care nici nu se imprima decât jumătate, ca deh nu deschid alte discuții și aici, e si asta o Cutia a Pandorei, a fost pusă pe fiecare buletin de vot pe omul sau oamenii pe care i-am găsit eu a fi potriviți. Nu m-am gândit la partid! Ci la om! La oameni, la echipă! Așadar formațiunile să stea liniștite ca fiecare a fost cu ceva oameni sau candidat și în opțiunea mea. Că doar suntem…oameni nu? E ceva BUN la fiecare. Dar ce înseamnă BUN?
Păi ce înseamnă BUN, în România? Înseamnă exact cei ce vor să se afirme!…că mulți care sunt geniali,sunt minunați pot fi adevărați lideri, nu vor să se afirme. Sunt modești! Și asta ne costă!
Ehehe! Ne costa scump și se și vede…se vede din CUM MERGE ȚARA.
E ÎN DERIVĂ!
Traiul tot mai greu, impozite colosale, lipsa pe de o parte a joburilor pe de alta, lipsa forței de muncā dintr-aceea calificată, români plecați peste graniță la muncă pentru un trai mai bun, analfabetismul prinde contur, digitalizarea e dezastruoasă, coșul zilei e tot mai gol și populația tot mai bolnavă că au ajuns să fie farmacii pe metru pătrat. Spitalele încă mai lasă de dorit că tot aducem de casa pastile chiar dacă asigurările de sănătate au fost puse la toate veniturile de parca am trai 7 oameni într-unul.

Revenind la ALEGERI cei de care s-a bătut joc iată zile în șir sunt exact oamenii din comisii. Nu au avut aer condiționat apă, au dormit pe saci au stat ore-n șir în soare. Parca-ar fi fost în lagăre de concentrare!

Păcat ! Actul democrației a fost beștelit în toată țara! CUM VA ARĂTA ROMÂNIA VIITORILOR 4 ANI?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here