Jandarmii gorjeni la datorie în weekend

0
52

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj, Alin Ivan a dat publicității astăzi, următorul comunicat de presă.

 În acest weekend 14-16 iunie, jandarmii gorjeni vor fi la datorie pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică la manifestările cultural – artistice care se desfășoară în această perioadă în județul Gorj. 
 Vom fi prezenți pentru siguranța participanților, prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, la următoarele evenimente publice:
 • Zilele Orașului Bumbești-Jiu și ale Comunei Drăguțești
 • Festivalul de muzică lăutărească tradițională în Pădurea Șarșori din Tismana
 • Festivalul Berii din Târgu-Cărbunești
 • la Padeș cu prilejul manifestării Imn închinat lui domnul Tudor
 • Campionatul de viteză în coastă – Cupa Stejeret Tg-Cărbunești Pentru că desfășurarea în condiții de siguranță a acestor evenimente publice constituie prioritatea noastră, jandarmii gorjeni recomandă participanților să adopte un comportament civilizat, să respecte îndrumările organizatorilor și ale forțelor de ordine, să evite conflictele, să se acorde o atenție sporită copiilor, iar dacă observă fapte antisociale, să solicite sprijinul forțelor de ordine sau să apeleze numărul de urgență 112.
  Jandarmii montani din Rânca, Runcu și Tismana, sunt prezenți în zonele montane tranzitate de turiști, pregătiți să acorde sprijin și îndrumare.
  Vă rugăm să respectați prevederile legale privind activitățile de picnic, să aruncați deșeurile rezultate doar în locurile special amenajate și să lăsați locul de picnic curat şi nealterat.
  Vă recomandăm dacă vă întâlniți cu animale sălbatice, să nu le hrăniți, să vă îndepărtați într-o zonă sigură departe de pericol și să sesizați autoritățile competente prin SNUAU 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here