ROMÂNII ȘI LA BINE ȘI LA GREU, LÂNGĂ TRICOLORI.ÎN CLASAMENTUL EURO, ROMÂNIA E PE LOCUL I CU ȘANSE MARI LA CALIFICARE

0
25

Meciul ROMÂNIA-BELGIA a scos la iveală trăirile românilor la unison lângă echipa lor de suflet.

Niciodată până acum, suporterii nu au făcut un spectacol atât de frumos, de care sa vorbească tot mapamondul.

3-0 cu Ucraina rămâne memorabil și dincolo de orice întâmplare a fost o muncă în teren de echipă care spulberă orice suspiciuni. Iordănescu Junior a adus în fața lumii un element nou: uniți pe teren si în afara lui,orice ar fi.

Belgia să nu uităm că e a III a echipå a lumii deci am avut un adversar de temut. 2-0 a fost bine că se putea și mai rău. Să nu uităm care ne sunt bugetele și care le sunt ale lor. Nu numai că ai noștri au rezistat, dar i-au și alergat de i-au transpirat. Am avut ocazii dar și ghinion.

De remarcat la acest meci a fost căldura belgienilor și fair-playul. Iar din punctul nostru de vedere, motivația fanilor români de a ține strâns lângă echipa pe care au aplaudat-o când a ieșit de pe teren, demonstrează că deja suntem la un alt nivel Măcar, nu mai blamăm! Respectăm munca celor ce se bat pentru a flutura-n văzduh un steag tricolor .

Noi și pierzând am câștigat. Am câștigat UNITATE. Românii au arătat lumii cât sunt de uniți, oriunde ar fi.

La EURO e o competiție acerbă. Câstigă cei mai buni!

România se afla-n clasament pe prima pozitie și are șanse de calificare.

În Oltenia, o parte din primarii realeși au fost lângă suporteri și au favorizat o vizionare a meciului în aer liber trăind emoția alături de ei. Marius Screciu la Drobeta Turnu Severin și Marcel Romanescu la Tg Jiu au dat FOTBALULUI ROMÂNESC importanța cuvenită. Au fost cu fanii olteni lângă echipă. La Târgu-Jiu o defecțiune tehnică i-a nemulțumit pe suporteri.

România rămâne o echipă puternică și urmeazā un meci important cu Slovenia.

HAI ROMÂNIA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here