UN POD AFLAT ÎN REABILITARE NAȘTE LA SCOARȚA O SERIE DE NEMULȚUMIRI

0
554

O lucrare de reabilitare a unui pod la mică distanță de DN 67 a dezvoltat de câteva zile nemulțumiri în rândul celor care îl practicau în drumul lor către oraș și înapoi la sat și nu numai.

Oamenii au luat act de sfatul primarului Ion Stamatoiu care a afișat virtual următorul anunt:

,, Dragi cetățeni având în vedere faptul că în comuna noastră au început lucrările de demolare și reabilitare pod strada Cîrțîneșți, sat Scoarța, astfel vă rugăm să evitați zona respectivă având o rută ocolitoare .
Vă mulțumim pentru înțelegere‼️”

Strada Cîrțînești, se află situată intre primăria Scoarța și un supermarket din comună. Podul în lucru este la câteva zeci de metri de DN 67.
Semaforizarea a fost deficitară la început, apoi a apărut ,,interzis” , dar nu și „pod in lucru” sau alt panou!
Nemulțumirea oamenilor merge și mai departe. În drumul lor pe ruta ocolitoare, ei spun că e nevoie de defrișare fiindcă vizibilitatea e afectată destul de mult din cauza vegetației care aproape matura drumul pe alocuri.

Pentru că nicio lucrare de reabilitare mai ales la poduri și podețe nu se execută de azi pe mâine, mulți dintre cetățenii comunei care au semnalat problema la MAG MEDIA OLTENIA speră să se ia măsuri cu responsabilitate pe termen lung în ceea ce privește siguranța la trafic.

Locuitorii din zonă doresc sa fie afișat panoul cu” Pod in lucru” chiar și durata lucrării de execuție să știe și ei pentru cât timp le este bulversat traseul.

Totodată în zilele ploioase va fi greu de ajuns prin șanț și nămol, la magazin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here