UN BĂRBAT CU VÂRSTA DE 75 DE ANI E CĂUTAT ÎN ZONA LACURILOR FORMATE DE CARIERELE DE CARBUNE DIN ZONA CÂLNIC

0
69

Acțiune în derulare a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru căutarea unei persoane anunțată ca dispărută în zona lacurilor formate în carierele de cărbune din zona Calnic -Hodoreasca.
Salvamontiștii acționează ca resursă de sprijin, la solicitarea Inspectoratului Județean de Politie Gorj și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj , alături de personal din cadrul acestor instituții.
Salvamontiștii au intervenit în timpul noptii cu echipe de cercetare terestră și de cercetare cu drone cu termoviziune și binocluri cu infraroșii și continua acțiunea de căutare și în aceasta dimineața cu echipaje de căutare terestră, trei drone de căutare aeriana, un echipaj cu barca și, dacă va fi nevoie și cu scafandri și drona subacvatica. Bărbatul plecase la pescuit.

Reprezentanții de la Salvamont spun că se ratacise, a fost speriat de un animal, s-a ratacit prin vegetatia de acolo si era deshidratat, slabit , dar cooperant . Probleme e ca nu auzea si nu isi dadea seama ca il cautam si nici nu mai avea putere sa strige .

Salvamont

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here