ION BURĂ TITANUL ATLETISMULUI ROMÂNESC I-A ANTRENAT ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ PE MICII FOTBALIȘTI AI LUI SORIN VINTILESCU

0
563

Condiția fizică este de bază în orice sport practicat fie că vorbim de amatorism sau performanță. Și mental , sportivii trebuie să fie apți pentru orice provocare. Antrenamentele sunt cheia succesului în orice ramură a sportului indiferent de vârsta celor ce au decis să facă unul de performanță.

Îndrăgitul antrenor Sorin Vintilescu, pe care toată România îl știe ca un foarte bun fotbalist al Pandurilor Târgu Jiu, colaborează mereu cu antrenori ai ramurilor sportive pentru binele elevilor săi. Cei mici îl iubesc și-l prețuiesc ,vin cu drag la antrenamente. Astăzi a fost rândul domnului Ion Bură, marele titan al atletismului românesc.

Astăzi cei doi emeriți antrenori ,,au scos untul ” cum s-ar zice pe românește din elevii care, cu cea mai mare atenție, responsabilitate și dăruire au dat tot ce a fost mai bun. Și-au testat abilitățile sportive în materie de fotbal chiar pe Stadionul Municipal din Tg Jiu. Elementele de antrenament au fost variate: rezistență, viteză, săritură în înălțime, dar spiritul de echipă format și închegat cu timpul a fost și ingredientul unor succese care mereu demonstrează că vin o dată cu etapele de avansare și nu numai.

Cei doi antrenori, Ion Bură și Sorin Vintilescu sunt pentru generații întregi de copii, exemple demne de urmat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here