ELEVII DE LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ CONSTANTIN BRÂNCUȘI DIN TĂRGU JIU AU ÎNREGISTRAT ZECI DE NOTE ÎNTRE 9 ȘI 9,95 LA EVALUAREA NAŢIONALĂ DIN ACEST AN

0
128

Elevii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși” au demonstrat că deviza „Învățăm pentru noi, învățăm pentru viitor” le-a ghidat pașii spre rezultate de excepție la examenul de Evaluare Națională, fiind un adevărat exemplu de perseverență, determinare, iar munca asiduă și ambiția și-au spus cuvântul.

Pentru notele mari obținute atât la Matematică cât și la Limba și Literatura Română , cadrele didactice sunt foarte mândre de elevii lor care pășesc acum spre o nouă etapă școlară, spre anii de liceu.


,,Elevii noștri, al căror zbor a început deja, au obținut la limba și literatura română 26 de note între 9,00 și 9,95, iar la matematică, un 10 și 11 note între 9,00-9,60.
Rezultatele acestor copii minunați sunt dovada unui act educațional performant, situând școala în topul celor mai bune rezultate la nivel județean și nu numai, confirmând că profesionalismul și dăruirea deschid drumuri, luminează minți, formează caractere și dau aripi unor copii dornici a-și găsi calea.
Suntem mândri de performanțele fiecăruia și onorați că am contribuit la devenirea voastră!
Felicitări, dragii noștri viitori liceeni, mereu gimnaziști brâncușieni!” Au transmis profesorii de la Școala Gimnazială Constantin Brâncuși care an de an pregătesc copii tot mai buni cu rezultate deosebite la concursurile școlare.

Felicitări tuturor cadrelor didactice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here