KANTINA ȚI-A PREGĂTIT ȘI PRÂNZUL ȘI CINA!

0
242

Ce mâncăm astăzi la prânz , dar la cină? Este o întrebare care ne macină atunci când nu avem timp să alocăm pentru prepararea mâncărurilor preferate.

KANTINA in MAll la Targu Jiu vine cu o serie de soluții.

Iată câteva exemple de preparate cu carne care sunt frecvent întâlnite în cantine (kantine), mai ales în România sau în alte țări europene:


Preparate cu carne de pui:

Pulpe de pui la cuptor cu cartofi natur sau piure

Piept de pui la grătar cu orez și salată

Tocăniță de pui cu mămăliguță

Șnițel de pui cu cartofi prăjiți sau piure

Ciorbă de pui a la grec


Preparate cu carne de vită:

Tocană de vită cu legume

Chiftele marinate cu piure

Ciorbă de burtă (sau ciorbă de văcuță)

Friptură de vită la tavă cu orez sau legume sotate


Preparate cu carne de porc:

Ceafă de porc la grătar cu murături și cartofi

Mâncare de fasole cu cârnați afumați

Friptură de porc cu varză călită

Tocăniță de porc cu mămăligă

Ciorbă de porc cu tarhon sau leuștean


Preparate mixte sau tradiționale:

Sarmale cu carne de porc, servite cu smântână și mămăliguță

Musaca de cartofi cu carne tocată

Ardei umpluți cu carne de porc sau amestec porc-vită


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here